RUTA 66

NOVETAT 2019

EXPERIÈNCIA A LA NOVA SALA 360º I AMB EFECTES ESPECIALS

UN SOMNI, UN MITE, UNA AVENTURA I AMB HARLEY-DAVIDSON

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
68.18€
No hi ha prou producte en estoc

Recórrer la històrica Ruta 66 amb Harley-Davidson, des de Chicago fins a la costa Oest dels Estats Units, significa un viatge en el temps, una forma meravellosa de conèixer el país, la seva forma de vida i els seus paisatges més representatius. The Main Street of America (El Carrer Principal d'Amèrica) es va construir al novembre de 1926. 

Nosaltres farem el viatge acompanyats d'uns plats molt americans i amb la mítica Harley-Davidson, sortint de Chicago, durant els anys 20, on la llei seca fa estralls. Seguirem per Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas i Nou Mèxic on entrem al Oest Americà, amb els seus paisatges, tradicions, plats i música. Seguirem recorrent el Gran Cañon del Colorado a Arizona, per arribar a las Vegas.

Finalitzarem l'experiència a Los Angeles i més concretament a Hollywood, on entre d'altres sorpreses menjarem els postres.

LLOC: CERCLE BOUQUET 360º. Carrer dels Arcs, 5,  08002 Barcelona

TELÈFON: 93 3221949

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.