ROUTE 66

UN SOMNI, UN MITE, UNA AVENTURA I AMB HARLEY-DAVIDSON

HAS DE SENTIR L'AIRE DE LLIBERTAT QUE ET DONA AQUESTA CARRETERA

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

68.18€
No hi ha prou producte en estoc

Tastem: Productes nord-americans típics de l'època dels anys 50, amb 5 plats molt carismàtics, on té un paper molt destacat una de les millors hamburgueses de la Route. Tastem també vins de Califòrnia, cervesa de Nou Mèxic i còctels de Chicago, entre d'altres. 

Objectiu: Recórrer l'històrica Route 66 amb Harley-Davidson, des de Chicago, fins a la costa Oest dels Estats Units, significa un viatge en el temps, una forma meravellosa de conèixer el país, la seva forma de vida i els seus paisatges més representatius. The Main Street of America (El Carrer Principal d'Amèrica) es va començar a construir al novembre del 1926. 

Nosaltres farem el viatge acompanyats d'uns plats molt americans i amb la mítica Harley-Davidson, sortint de Chicago, durant els anys 20, on la llei seca fa estralls. Seguirem per Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas i Nou Mèxic on entrem al Oest Americà, amb els seus paisatges, tradicions, plats i música. Seguirem recorrent el Gran Cañon del Colorado a Arizona, per arribar a las Vegas.

Finalitzarem l'experiència a Los Angeles i més concretament a Hollywood, on entre d'altres sorpreses menjarem les postres.

LLOC: CERCLE BOUQUET 360º. Carrer dels Arcs, 5,  08002 Barcelona

TELÈFON: 93 3221949

EXPERIÈNCIES PER GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats o clients, amb una activitat alternativa a tot, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.