Patagònia, la joia argentina

SALVATGE, IMMENSA, ESPECTACULAR, LLIURE, NATURAL, IMPONENT, ÚNICA, PURA,... I, LES VIANDES MÉS EXCLUSIVES DEL MÓN

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

59.09€
No hi ha prou producte en estoc

TASTEM: Els productes més típics de la gastronomia argentina i més concretament de la Patagònia, com el matambre, mollejas, chorizo criollo, el ojo de bife, dolç de llet,..., sempre regats amb els vins més idonis de la zona.

OBJECTIU: Traslladar-te durant unes hores a un dels paradisos naturals que encara queden a la terra. Exactament, al Con Sud d'Amèrica, amb l'ajuda de la millor gastronomia del restaurant El Calafate.

Abans però, entendrem conceptes claus de la història argentina. Llocs meravellosos com  Iguazu o l'Aconcagua, per centrar-nos posteriorment amb la Joia. La Patagònia.

Imagina quina terra és aquesta, quan Charles Darwin, va constatar l'evolució de les espècies al veure-la.

Imagina el soroll que fa una glacera de cinc quilòmetres, com el Perito Moreno, quan s'esquerda i fa caure un gegantesc tros de gel sobre l'aigua.

Imagina la mar més perillosa del món, a la zona de Cap d'Hornos.

Imagina la Patagònia.

Indret del Acte: Restaurant El Calafate, C/Paris 145, Barcelona a les 20.30h

Telèfon: 933221949

EXPERIÈNCIES PER GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats o clients, amb una activitat alternativa a tot, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.