Històries de Muntanyes Mítiques

ASCENDIM ALS CIMS MÉS ALTS DE LA CULTURA DE LA TERRA
AMB UNA ODISSEA D'ALTÍSSIM NIVELL EMOCIONAL  

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

63.64€
No hi ha prou producte en estoc

Tastem: Plats, vins i combinats típics dels grans sistemes muntanyencs del món. Combinat tirolès, trinxat i vins dels Pirineus, carn i vins dels Andes, formatges dels Alps, xocolata africana amb un combinat de rom de l’illa de La Reunió i un gintònic on les sals del Himàlaia són les protagonistes.

Objectius: Amb un mapa a la mà, una motxilla plena de provisions i la nostre energia ben carregada, ens endinsarem en una odissea de llarg recorregut. Per tant caldrà que estiguis en plena forma. Doncs farem un viatge d’alçada, per  tot el món, on descobrirem entre d’altres, la Cerdanya més idíl·lica, anirem al Tirol més exclusiu, entendrem perquè la carn dels Andes és la millor, parlarem dels Incas o del plaer de la millor xocolata d'Àfrica.

Vinga cap amunt !!!!

Lloc: Hotel Grums. C/ Palaudàries 26 de Barcelona

Informació: 933221949

EXPERIÈNCIES PER GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats o clients, amb una activitat alternativa a tot, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.