El Xerès, els Ibèrics i el Sud Peninsular

BENVINGUTS AL SUD: IBÈRICS, FINOS, FLAMENC, TRUITES DE PATATES, MANZANILLAS, TAPES, PEDRO XIMÈNEZ ... 

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

63.64€
No hi ha prou producte en estoc

Tastem: El món del Xerès, finos, manzanillas, amontillados, palo cortados, olorosos, cream, Pedro Ximenez. Acompanyats dels plats més típics del sud peninsular, tapes, truita de patates, Purs ibèrics, l’oli d’oliva, formatges i dolços ...

Objectius: Endinsar-nos en la cultura del sud, tant global com gastronòmica. Volem descobrir el que per a molts crítics enòlegs son els millors vins del món i a la vegada els gran desconeguts, ens referim els vins de Xerès. No podíem oblidar també el món dels ibèrics i el de l’oli d’oliva, que tractarem amb detall.

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.