Comparatiu: Priorat, Rioja i Bordeaux

UNA COMUNIÓ AMB EL NOSTRE APARELL SENSORIAL, AMB EL QUE HEM D’INTERPRETAR EL MÓN DE LES SENSACIONS. 

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
77.27€
No hi ha prou producte en estoc

Tastem: 9 vins de nivell de tres de les Denominacions possiblement més emblemàtiques (3 Priorats, 3 Riojas i 3 Bordeaux). Sopem mentre realitzem l’experiència.

Objectius: Es tracta d’una odissea reflexiva, on els nostres sentits han de saber interpretar la complexitat del món de les sensacions. Mitjançant l’ull, el nas i la boca comparem grans vins, mentre descobrim un món totalment diferent al que ja coneixíem. Volem fer descobrir a l'assistent, les diferències clares entre cada Denominació. Parlarem en detall de cada zona i les característiques dels seus vins. Soparem i finalitzarem l’acte amb un divertit examen de tast a cegues.

EXPERIÈNCIES PER GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats o clients, amb una activitat alternativa a tot, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.