ART

L'ART EN DOTZE PINTURES IMPRESCINDIBLES QUE ES TRANSFORMEN EN DOTZE PLATS D'AUTOR

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

109.09€
No hi ha prou producte en estoc

Amb aquesta experiència, fem que l’Art serveixi per unir-ho tot, per arribar a crear instants de bellesa, i poder arribar a incidir d’una manera molt més directe sobre el intel·lecte .... que faci que l’aspecte gastronòmic transcendeixi més enllà, gràcies a dotze quadres claus.

Si els quadres poguessin parlar explicarien històries increïbles, meravelloses. Explicarien els desastres de que s'han salvat, les cases que han habitat. Explicarien el temps que van ser pintats, com era l'artista que els va imaginar. Explicarien els grans salons on han estat penjats, i molt més,...

Nosaltres volem que parlin en un sopar en 12 actes, per recordar molts anys. Una experiència per a tota la vida.

Lloc: Hotel Grums. Carrer Palaudàries 26 de Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

EXPERIÈNCIES PER A GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre els teus empleats o clients, amb una activitat totalment alternativa, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


La gastronomia és ingredient clau en totes les experiències Bouquet. Per això, en cada plat, podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.