Formatges Artesanals i els seus Vins

PLAERS INFINITS QUE TRENQUEN MITES 

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
36.36€
Disponible

Tastem: Comencem amb una amanida de formatges, que maridem amb dos vins, per veure quin queda millor. Després donem pas a un completíssim  plat de formatges artesanals, amb dos vins més. A les postres, evidentment, seguim amb fornatge i, en aquest cas, amb l'escumós idoni.

Objectius: Fem un viatge espai-temps molt divertit de la ma  dels formatges artesanals. Viatgem a l'humit País de Gal·les, la bella Normandia, la llesta Holanda, els grans Alps i és clar, als nostres estimats Pirineus. Acte iniciàtic al món del vi i als maridatges perfectes. Entenem el món dels formatges, les diferències, les peculiaritats i veiem com es fan. Posteriorment, expliquem l’art dels maridatges perfectes i els orígens. Continuem amb un curs de protocol a taula i mostrem com tastar els vins. Sempre de forma molt divertida.

Lloc: Hotel Grums. Carrer Palaudàries 26 de Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

EXPERIÈNCIES PER A GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre els teus empleats o clients, amb una activitat totalment alternativa, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


La gastronomia és ingredient clau en totes les experiències Bouquet. Per això, en cada plat, podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.