EMOTIONS

RELATS CONDUCTORS REPLETS D'EMOCIONS, PER REFLEXIONAR AMB UN SOMRIURE ENTRE PLATS, SOBRE VIRTUTS, ACTITUDS, LIMITACIONS, ESTRATÈGIES,... IDEALS PER POTENCIAR LA DIMENSIÓ HUMANA A TRAVÉS DEL CULTIU I IMPULS DEL TALENT I ELS VALORS

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
72.73€
No hi ha prou producte en estoc

Tastem: Al voltant d'una taula i davant 6 plats tan exquisits com sorprenents, i amb els seus diferents  maridatges perfectes, acoblem cada plat amb la seva història. Segons els darrers estudis científics es constata que l'efectivitat de la comunicació al voltant d'una taula i un àpat, s'incrementa un 20% respecte de les activitats comunicatives habituals.

Objectius: Els llums s'apaguen. La imatge ens envolta. El moderador ens condueix. Sentim, pensem, tastem. El temps vola. Res del què ens envolta és banal. Aprenem sense deixar de passar-ho bé. 

Experiència orientada al món empresarial i institucional, però també als grups particulars que volen anar més enllà de pasar-ho bé. 

EMOTIONS EMPRESES

Al Bouquet, hem dissenyat l'activitat EMOTIONS per a empreses, perquè es converteixi en una experiència inoblidable per al públic o l'equip.

Partint dels objectius de cada client i aportant la millor creativitat i diferenciació, planifiquem tot l'itinerari completament personalitzat i cuidant fins el darrer detall per fer que els participants se sentin únics. Del catàleg d'històries Bouquet Experience n'escollim sis, segons les necessitats i objectius del client (lideratge, motivació, unir equips, talent, valors,...).

L'experiència EMOTIONS per a empreses, no és un esdeveniment estàndard:

 • - Experiència amb molt  valor afegit, enfocada a l'aprenentatge i al desenvolupament personal.
 • - Els assistents són molt actius i contribueixen a la generació del contingut.
 • - Altes possibilitats d'interacció i comunicació.
 • - Podem personalitzar la pròpia experiència.
 • - Ampliem el ventall de fórmules de networking.
 • - Experiència que genera valor de forma creativa i original.
 • - Generem interès i expectació.
 • - Acte relacionat amb la cultura i l'autenticitat.
 • - Nova forma "training" per a les empreses.
 • - Esdeveniment que permet transmetre continguts amb eficacia.
 • - Optimisme i bon humor, són clau en el nostre mètode, ja que propicia la satisfacció dels participants i millora el record dels continguts treballats.
 • - Fórmula ideal per organitzar Meetings personalitzats gens convencionals.

El preu indicat, és  per a l'experiència Emotion estàndard per al públic  general.  En el cas de voler personalitzar l'experiència per la teva empresa, contacta'ns i no dubtis de que et trobarem la solució.

Lloc: Cercle Bouquet 360º, C/ dels Arcs 5, 08002 Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

Horari: 20.30h

EXPERIÈNCIES PER A GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre els teus empleats o clients, amb una activitat totalment alternativa, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


La gastronomia és ingredient clau en totes les experiències Bouquet. Per això, en cada plat, podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.