NAUTILUS

ETS A PUNT DE PUJAR A BORD DEL NAUTILUS I REALITZAR UN VIATGE PLE DE SORPRESES!!

IMAGINA UN SOPAR AMB EL CAPITÀ NEMO.

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

81.82€
No hi ha prou producte en estoc

Una gran aventura Bouquet. En aquest cas, sota la mar més misteriosa i a bord del Nautilus.

A l'interior del submarí, coneixerem el Capità Nemo, un personatge desgraciat i brillant, amb un fosc passat i de grans aptituds científiques i artístiques. El capità ens mostrarà tota la nau i ens informarà que, en descobrir el seu secret, alguna cosa passarà... Durant el viatge, ens són revelats molts enigmes i recorrem diversos llocs, entre els quals: la mítica Atlàntida, l'Illa Misteriosa, el Mar Àrtic, els abismes més tenebrosos, etc.

Alguns dels elements que fan molt interessants aquesta aventura són la minuciosa descripció dels diferents éssers marins i la millor gastronomia marina, que et proposem descobrir amb 6 llegendaris plats. Prepara't.

Lloc: Hotel Grums. Carrer Palaudàries 26 de Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

EXPERIÈNCIES PER A GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre els teus empleats o clients, amb una activitat totalment alternativa, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


La gastronomia és ingredient clau en totes les experiències Bouquet. Per això, en cada plat, podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.