G A U D I

G A U D I

NOVA EXPERIÈNCIA A LA SALA 360º

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
81.82€
Disponible

TASTEM

Seguim la vida d'en Gaudí. Comencem a Reus, on va néixer, amb un vermut, després vindran tot un seguit de plats i vins relacionats amb: La Casa Vicens, la Casa Batlló, la Pedrera, en Güell i per finalitzar, no podia mancar, la Sagrada Família.

OBJECTIUS

Presentar la vida de l'Antoni Gaudí, des d'un punt de vista molt humanista i on l'arquitectura dels plats, donaran més màgia a l'experiència.

* Entrega absoluta al seu treball

* Talent innat

* Creativitat desbordant

* Capacitat d'observació excepcional

Aquests fets el van portar a trobar en la naturalesa, les respostes per deslligar-se de les tendències imperants a la seva època i desenvolupar un estil propi.

Les primeres obres demostren la seva genialitat, suplint la falta d'experiència amb un gran atreviment.

Aquesta seguretat amb les seves capacitats li van obrir les portes als cercles més selectes de Barcelona.

Coincidint amb l'èxit i amb un fracàs amorós, Gaudí es va tornar més hermètic i molt religiós. Punt aquest, que va condicionar la seva personalitat.

De gran es va convertir a la recerca de la perfecció, supeditant la seva vida a la seva obra.

Una experiència esperem divertida,  que recordaràs tota la vida i que et permetrà conèixer, aquest geni, des d'un punt de vista molt humà i molt proper. 

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.