Catalonia Experience Barcelona

EL MÉS PROFUND DE LA CULTURA CATALANA I DE BARCELONA. UN SOUVENIR PER A TOTA LA VIDA

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

90.91€
Disponible

Tastem: Plats tipus, escalivada amb anxoves, suquet de peix, fricandó, formatges artesanals dels Pirineus, i per postres, pa, xocolata, oli i sal, vins (Empordà, Priorat, ...) i combinats típics (Sangria de cava, rom cremat...) de les principals àrees de Catalunya.

Objectius: Un souvenir per a tota la vida, tant per als residents del territori, com per als de fora, que volen conèixer la cultura catalana d’una forma molt diferent, divertida i gaudir de la seva gastronomia i vins més nobles. Expliquem el perquè d’un rom cremat o d'un suquet de peix, perquè els catalans fan castells humans o perquè són un territori amb una de les esperances de vida més altes del món.

LLOC: Cercle Bouquet 360º. Carrer dels Arcs 5, 08002 Barcelona

TELÈFON CONTACTE: 93 322 19 49

EXPERIÈNCIES PER A GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre els teus empleats o clients, amb una activitat totalment alternativa, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


La gastronomia és ingredient clau en totes les experiències Bouquet. Per això, en cada plat, podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.