La Via Augusta Enològica i Gastronòmica

UNA CONQUESTA GASTRONÒMICA PER LA MEDITERRÀNIA OCCIDENTAL. PER ENTENDRE LA NOSTRE HISTÒRIA. 

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
63.64€

Descompte per volum

Quantitat Preu Estalvia
2 -5,00 € Fins a un 10,00 €
No hi ha prou producte en estoc

Tastem: Plats, vins i combinats dels territoris per els que passa aquesta Via. Comencem amb un aperitiu típic italià, desprès tastarem un Prosseco amb una amanida italiana. De França menjarem foie gras micuit amb vins idonis (Jurançon o Sauternes), de Catalunya carn i on compararem el Priorat i el Montsant, formatges dels tres països amb un PX i nalitzarem amb un gintònic amb veritables gelats venecians.

Objectius: Volem conquerir un camí històric; la Via Augusta, un dels Camins més estudiats, més transitats i coneguts des de l’antiguitat, que ens obre les portes cap a una de les rutes mediterrànies més llaurejades del món. Analitzem amb detall la gastronomia d’Itàlia, França i la Península Ibèrica. Descobrim l’origen de molts aliments i vins. Una pura Odissea sensorial.

Indret del Acte: Hotel Grums. C/ Palaudàries 26 de Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.