La Via Augusta Enològica i Gastronòmica

UNA CONQUESTA GASTRONÒMICA I CULTURAL PER LA MEDITERRÀNIA OCCIDENTAL. PER AJUDAR-TE A ENTENDRE, UNA MICA MÉS, LA NOSTRA HISTÒRIA

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

63.64€

Descompte per volum

Quantitat Preu Estalvia
2 58,64 € Fins a un 10,00 €
Disponible

Tastem: Plats, vins i combinats dels territoris pels que passa aquesta via romana. Comencem amb un aperitiu típic italià i despreés tastem un Prosseco amb una amanida italiana. De França, menjarem foie gras micuit amb el seu vi adient; de Catalunya, carn amb vi del Priorat; formatges dels tres països amb un PX; i finalitzarem amb un combinat i postra típic romà.

Objectius: Volem conquerir un camí històric; la Via Augusta, un dels camins més estudiats, més transitats i coneguts des de l’antiguitat, que ens obre les portes  a una de les rutes mediterrànies més llorejades del món. Analitzem amb detall la gastronomia d’Itàlia, França i la Península Ibèrica. Descobrim l’origen de molts aliments i vins. Una pura Odissea sensorial.

Indret del Acte: Hotel Grums. C/ Palaudàries 26 de Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

EXPERIÈNCIES PER A GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre els teus empleats o clients, amb una activitat totalment alternativa, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


La gastronomia és ingredient clau en totes les experiències Bouquet. Per això, en cada plat, podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.