La Via Augusta Enològica i Gastronòmica

UNA CONQUESTA GASTRONÒMICA I CULTURAL PER LA MEDITERRÀNIA OCCIDENTAL. PER AJUDAR-TE A ENTENDRE UNA MICA MÉS, LA NOSTRA HISTÒRIA

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

63.64€

Descompte per volum

Quantitat Preu Estalvia
2 58,64 € Fins a un 10,00 €
Disponible

Tastem: Plats, vins i combinats dels territoris per els que passa aquesta Via. Comencem amb un aperitiu típic italià, desprès tastarem un Prosseco amb una amanida italiana. De França menjarem foie gras micuit amb el seu vi idoni, de Catalunya carn amb vi del Priorat, formatges dels tres països amb un PX i finalitzarem amb un combinat i postra típic romà.

Objectius: Volem conquerir un camí històric; la Via Augusta, un dels Camins més estudiats, més transitats i coneguts des de l’antiguitat, que ens obre les portes cap a una de les rutes mediterrànies més llaurejades del món. Analitzem amb detall la gastronomia d’Itàlia, França i la Península Ibèrica. Descobrim l’origen de molts aliments i vins. Una pura Odissea sensorial.

Indret del Acte: Hotel Grums. C/ Palaudàries 26 de Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

EXPERIÈNCIES PER GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats o clients, amb una activitat alternativa a tot, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.