La Xocolata i els seus Vins Perfectes

ODISSEA SALVATGE, ON ELS NIVELLS DE PLAER QUE ASSOLIM DURANT EL RECORREGUT LA CONVERTEIXEN EN UN SOPAR NO APTE PER A CARDÍACS. 

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
59.09€
No hi ha prou producte en estoc

Tastem: Xocolates del més alt nivell del món (Pacari del Equador, bombons i Browonies artesanals...). Abans però, comencem i per fer coixí, amb uns aperitius fins, amanida i una carn noble, aquests plats amb caves. Amb les xocolates gaudirem dels seus maridatges perfectes amb el Rom, el Brandy, l’Armagnac, el Cognac, els vins, la cervesa negra....

Objectius: Visitem Colombia, l’Equador o el Congo per veure l’origen del Cacau, dels aromes, les intensitats i aquesta extrema sensibilitat que ens aporta la xocolata. Mostrem com s’ha de menjar, i quins són els seus maridatges perfectes i els que cal evitar.

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.