Els Formatges Artesanals i els seus Vins Perfectes

PLAERS INFINITS QUE TRENQUEN MITES 

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
54.55€
Disponible

Tastem: Comencem amb una amanida de formatges que maridem amb dos vins, per veure quin queda millor. Després ve el plat de formatges artesanals, amb dos vins més. I com no podia ser de cap altre manera, de postres continuem amb aquest mateix element i un escumós idoni.

Objectius: Fem un viatge espai-temps molt divertit amb el formatge artesanal, entre d’altres, cap al humit País de Gal·les, la bella Normandia, la llesta Holanda i com no, el nostre estimadíssim Pirineu. Acte iniciàtic al món del vi i als maridatges perfectes. Entenem el món dels formatges, diferències i veiem com es fan. Posteriorment expliquem l’art dels maridatges perfectes i els orígens. Continuem amb un curs de protocol a taula i mostrem com tastar els vins.

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.