Les Tapes Mediterrànies, els Vermuts i els Vins

DESCOBRIM EL PLAT MÉS POPULAR, INTERNACIONAL, SOCIAL I DIVERTIT DE LA PENÍNSULA IBÈRICA. 

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

54.55€
No hi ha prou producte en estoc

Tastem: 14 tapes mediterrànies diferents, totes elles amb sorpreses i amb els seus vins i vermuts més idonis. Un pur plaer organolèptic. Sopem mentre fem l’acte.

Objectius: Fins fa poc, els plats més típics de la Península Ibèrica eren la paella o la truita de patates, això ha canviat recentment, doncs han aparegut les bones tapes. Parlem d’aquelles pensades, i on la lògica de barrejar dins la boca elements correctament, ens poden portar a sensacions úniques, per exemple a records de la infància o descobrir moments organolèptics que mai abans els havies tingut. I si a la vegada les maridem amb bons Vermuts o amb els seus vins més idonis, les sensacions i plaers seran immensos.

Indret del Acte: Hotel Grums, C/ Palaudàries 26 Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

EXPERIÈNCIES PER GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats o clients, amb una activitat alternativa a tot, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.