Una experiència completa


Una taula. Fins a 24 comensals. La millor tecnologia multisensorial. Una projecció immersiva, imatges, imaginació i menjar. El menjador es vesteix de llums, sons, aromes ... Comença l'experiència! Un viatge a través dels 5 sentits, un espectacle sensorial coreografiat per Toni Cot i l'equip de Bouquet que estimularà les teves emocions més primàries!

Bouquet Experience visión
VISIÓ 360º

En els ulls es concentren dos terços de les nostres cèl·lules sensorials, responsables que la vista sigui el sentit que més activa la percepció, la memòria, l'atenció o el pensament. Gràcies a les 3 pantalles que envolten el menjador i a la millor tecnologia multisensorial, gaudiràs d'una projecció immersiva i completa, un viatge estimulant que, sens dubte, deixarà empremta en la teva retina. 

Bouquet Experience olores
DISPENSADOR D'OLORS

L'olfacte és capaç de distingir i recordar més de 10.000 olors diferents. Per això, l'olor, a diferència de la resta de sentits, incideix directament sobre la part del cervell responsable de les emocions. Sent, emociona't, activa els teus sentits amb cada aroma, amb cada cop d'aire fresc que recreem a través dels diferents dispensadors d'olors que es troben al menjador.

Bouquet Experience gusto
EL GUST DEL MARIDATGE

El gust és un dels sentits més íntims. A més, com a conseqüència de les nombroses sensacions provocades per altres sentits, és també un dels més influenciables. És per això que cada experiència es converteix en un viatge gustatiu, en un maridatge perfecte de productes i vins en el qual tots els sabors interactuen entre si amb cada mos. Sens dubte, una suma d'innombrables notes i matisos que aconsegueixen transportar-te a les emocions i els records més llunyans.

Bouquet Experience gusto
APRENDRE HISTÒRIA EN CADA MOS

És el punt més diferencial, innovador i que pot crear tendència del Bouquet. A més, és l'origen de tot. Sempre amb l'objectiu de passar-ho molt bé, és a partir d'un tema, una aventura, un moment històric, un llibre, una pel·lícula, un artista, una institució, una obra d'art, un viatge ... que escrivim una experiència. Sempre amb l'objectiu d'aportar aprenentatge i cultura sobre el tema tractat. Dividim la temàtica de les experiències en quatre grups: Aventures Històriques, Grans Viatges, Descobriments gastronòmics i Art i Biografies. Per tant, un cop tenim el tema, vam desenvolupar un guió i després les audiovisuals, les olors i la gastronomia. 

UN GUIA D'EXCEPCIÓ


Toni Cot, economista i enòleg, és el creador i la cara visible del concepte Bouquet. Tot i això, és innegable que aquest model és conseqüència d'un treball en comú d'uns socis estratègics i d'un equip entregat. Per tant, una aventura en la qual tots són fonamentals.

De caràcter molt inquiet, comunicador i innovador, va analitzar el món del lleure i va detectar que hi havia molt potencial de sinergies entre la restauració, la cultura i la diversió, el que el va portar a buscar noves fórmules d'entreteniment i va donar com a resultat el concepte de Bouquet.

Actualment, marca el camí del model i és un dels màsters de l'equip. Ha impartit experiències a més de 30.000 persones i ha desenvolupat una trentena d'actes temàtics molt diferents.

2018-11-18 21_46_47-WebBouquet3 - WebBou

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.