NAUTILUS

ESTÀS A PUNT DE PUJAR A BORD DEL NAUTILUS I REALITZAR UN VIATGE PLE DE SORPRESES !!

IMAGINA UN SOPAR AMB EL CAPITÀ NEMO, A BASE D'ALGUES DE LES AIGÜES MÉS PURES DELS OCEANS, D'UN ARRÒS DE PLÀNCTON, DEL MARISC I DEL PEIX MÉS FRESCOS I SORPRENENTS,....UAAAUUUUUU!!!!!

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:

No hi ha dates disponibles

81.82€
No hi ha prou producte en estoc

Una nova Aventura Cultural Gastronòmica del Bouquet, en aquest cas sota el mar més misteriós i amb el Nautilus.

A l'interior del misteriós submarí, coneixem el Capità Nemo, personatge desgraciat i brillant, amb un fosc passat i de grans aptituds científiques i artístiques. El capità ens mostra tota la nau i ens informa que en descobrir el seu secret, no pot deixar-nos tornar a la superfície. Durant el viatge ens són revelats molts secrets i recorrem diversos llocs, entre els quals s'esmenta la mítica Atlàntida, l'Illa Misteriosa, el Mar Àrtic, la Mediterrània, etc.

Elements que fan molt interessants aquesta aventura són la minuciosa descripció dels diferents éssers marins i com no,  la millor gastronomia marina, que et proposem descobrir amb 6 llegendaris plats (algues, marisc, peix, plàncton,...). Prepara't.

Lloc: Hotel Grums. Carrer Palaudàries 26 de Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.