Plaers Celtes del Atlàntic

DRUIDES, WHISKY, ESCÒCIA, CERVESA, MARISC, IRLANDA, CREPS .... TANCA ELS ULLS I TRANSPORTAT. 

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
77.27€
Disponible

Tastem: Plats, vins, cerveses i destil·lats celtes. Vins i marisc gallec, cervesa, whiskey i fumats irlandesos, la millor carn escocesa a la menta i formatges de l’Illa de Man, Cornuailles i del País de Gal·les amb vins, creps tradicionals bretones amb sidra i nalitzem amb un tast de 3 whiskys Premium escocesos.

Objectius: Amb un ambient celta, amb pinzellades de l’Escòcia de Braveheart i dels Elfs del Senyor dels Anells, volem apropar l’assistent a la cultura i a la gastronomia d’aquesta zona atlàntica. Mengem els plats més típics d’aquests països. Descobrim els vins negres de la latitud més al nord d’Europa (Val del Loire), les cerveses, les sidres... i entendrem i diferenciarem els whiskys de qualitat escocesos amb un tast.

Indret del Acte: Cercle Bouquet 360º. Carrer dels Arcs 5, 08002 Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.