L’Art en dotze plats, un banquet en dotze actes, dotze quadres universals imprescindibles

Ens agrada la cuina i el vi, abans de res servim menjar, encara que cada vegada conceptualitzem més, ens acostem més a elaborar discursos en un àpat. Si això es considera Art, millor, però no ens correspon a nosaltres dir-ho.

Fes la teva reserva


Quantitat:
Data:
109.09€
No hi ha prou producte en estoc

Amb aquesta nova experiència pretenem que l’Art serveixi per unir-ho tot, per arribar a crear instants de bellesa, i poder arribar a incidir d’una manera molt més directe sobre el intel·lecte .... que faci que l’aspecte gastronòmic transcendeixi més enllà, gràcies a dotze quadres claus.

Si els quadres poguessin parlar explicarien històries increïbles, meravelloses. Explicarien els desastres de que s'han salvat, les cases que han habitat. Explicarien el temps que van ser pintats, com era l'artista que els va imaginar. Explicarien els grans salons on han estat penjats, i molt més,....

Nosaltres volem que parlin amb un sopar amb 12 actes, per recordar molts anys. Una experiència per tota la vida.

Lloc: Hotel Grums. Carrer Palaudàries 26 de Barcelona

Telèfon de contacte: 93 322 19 49

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.