LES NOSTRES EXPERIÈNCIES


T'oferim dos tipus d'experiències: clàssiques o 360º.

En elles, de la mà d'un expert en la matèria, ens endinsem en un viatge enològic, gastronòmic i multisensorial. Un maridatge perfecte de gastronomia, cultura i emocions que ens ajudarà a transportar-nos al lloc del món tractat. En les experiències 360º, a més, la nostra immersió és gairebé completa, ja que acompanyem l'experiència del millor contingut audiovisual i dels millors aromes.

Saber-ne més

BASQUE COUNTRY

QUE SAPS DEL PAÍS BASC?. NOSALTRES ET DONAREM MOLTS DETALLS TOT GAUDINT DELS PLATS I VINS MÉS TÍPICS. 

72,73 €

VIU L'EXPERIÈNCIA


En Bouquet som experts en dissenyar experiències culturals gastronòmiques en què la diversió, l'aprenentatge, la cuina i el vi formen un tot inseparable. Vine a descobrir-nos! Ens trobaràs al centre de Barcelona.

VENIR AMB AMICS TÉ PREMI!


Si estàs pensant en sorprendre als teus empleats amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències gastronòmiques a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

¡Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


Cal recordar que la gastronomia és l'ingredient clau de cadascuna de les nostres experiències. Per això, en cada plat podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.