LES NOSTRES EXPERIÈNCIES


T'oferim dos tipus d'experiències: clàssiques o 360º.

En elles, de la mà d'un expert en la matèria, ens endinsem en un viatge de saviesa, gastronòmic i multi sensorial. Un maridatge perfecte de gastronomia, cultura i emocions que ens ajudarà a transportar-nos al tema i al lloc del món tractat. En les experiències 360º, a més, la nostra immersió és gairebé completa, ja que acompanyem l'experiència del millor contingut audiovisual i dels millors aromes.

Destequem que:

PODEM CREAR LA TEVA PRÒPIA EXPERIÈNCIA

PODEM REALITZAR LES EXPERIÈNCIES ON TU VULGUIS

Saber-ne més

BASQUE COUNTRY

QUÈ SAPS DEL PAÍS BASC? NOSALTRES TE'N DONAREM MOLTS DETALLS, TOT GAUDINT DELS PLATS I VINS MÉS TÍPICS. 

72,73 €

VIU L'EXPERIÈNCIA


Som experts en crear experiències amb molt de valor afegit, enfocades a l'aprenentatge i al desenvolupament personal, amb una fórmula molt atraient, immersiva i divertida.

Gràcies al mètode emocional BOUQUET, potenciem la dimensió humana a través del cultiu del talent, dels valors i del optimisme.

  • - Plataforma innovadora per a actes i activitats empresarials
  • - Escenari per a accions formatives en el marc de les institucions i empreses
  • - Altaveu per a promoció de marca i fidelització
  • - Entorn i marc per a celebracions
  • - Activitat turística. el millor souvenir per a un visitant
  • - I molt més

Els científics constaten que l'efectivitat de la comunicació entorn d'una taula i un àpat, s'incrementa un 20% respecte de les activitats comunicatives habituals.

Afegint-hi el concepte "tecnologia humanística", que és el que regeix l'essència de l'activitat proposada, l'experiència BOUQUET esdevé la fórmula perfecte per optimitzar un gran moment.

Vine a descobrir-nos!

EXPERIÈNCIES PER A GRUPS


Si estàs pensant en sorprendre els teus empleats o clients, amb una activitat totalment alternativa, amb un afterwork diferent o en celebrar el teu aniversari amb la millor companyia, recorda que adaptem totes les experiències a grups i empreses. Contacta'ns i gaudeix de la teva experiència en grup.

Demana informació sobre:

- Bouquet Meeting

- Bouquet Brands

- Bouquet Training

Contacta ara!

Bouquet Experience newsletter icon

Endinsa't a l'univers de BOUQUET!

Deixa'ns el teu email i seràs el primer en conèixer les nostres pròximes experiències gastronòmiques, rebre les millors ofertes i promocions, descobrir totes les nostres novetats i saber-ho tot sobre Bouquet. We mix sensations!

ELS NOSTRES XEFS


La gastronomia és ingredient clau en totes les experiències Bouquet. Per això, en cada plat, podràs gaudir de grans creacions de la mà dels nostres millors xefs internacionals.